Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Koppla bort vardagsstressen

med en totalupplevelse för sinne och hud 


Bra hudvård innefattar rådgivning, rätt sorts produkter och rätt sorts behandlingar. Varje behandling är unik och utgår från just dina behov och önskemål. Vi gör en bland annat hudanalys, rengör på djupet och lägger ansikstmask. Se nedan vilka olika alternativ som finns och vad som passar dig bäst.

Ansiktsbehandling 30 min


En kortare behandling för dig som har ont om tid, inte har några orenheter (acne som måste klämmas) eller bara är i behov av en enklare behandling. I behandlingen ingår: Rengöring under ånga, peeling, ansiktsmask, skalpmassage och avslutande produkter. Vi lägger gärna en lättare sminkning efter förfrågan.

Ansiktsbehandling 60 min


I denna behandling får du en nogrann hudanalys, en grundlig djuprengörande rengöring under ånga, peeling efter hudtyp och behov, och en lättare porrengöring. Du får även en härlig dekolletage-, nacke- och ansiktsmassage. En ansikts-, ögon- och läppmask läggs efter behov. Behandlingen avslutas med ett passande serum och en återfuktande creme.


Färgning av fransar och/eller ögonbryn och brynplock kan läggas till om så önskas.


Ansiktsbehandling 90 min


I den här behandlingen får du allt och lite till. För att ge en behandling som verkligen gör skillnad för din hy används vår avancerade aparatur. Din hudterapeut rekommenderar vilken behandling som passar just dig. Vi erbjuder bland annat jontofores, ultraljud, epidermabrasio, koppning eller frimator. Jontofores kan med hjälp av ström få ner fukt djupt ner i huden. Ultraljud skapar en kavjasion i huden vilket gör att ingredienserna i produkterna kommer djupare i huden. Epidermabrasio peelar din hy effektivt med hjälp av aluminiumhydroxidkristaller. Frimator är en mekanisk peeling med borstar. Koppnig ger ett lymfdränage som gör underverk för cirkulationen.


I denna behandling får du en nogrann hudanalys, en grundlig djuprengörande rengöring under ånga, peeling efter hudtyp och behov, och en grundligare porrengöring. Du får även en härlig dekolletage-, nacke- och ansiktsmassage. En ansikts-, ögon- och läppmask läggs efter behov. Behandlingen avslutas med ett passande serum och en återfuktande creme.


Färgning av fransar och/eller ögonbryn samt brynplock kan läggas till om så önskas.